Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Καλησπέρα σε κάθε αναγνώστη - αναγνώστρια της μπασκετικής στοιχηματικής μας στήλης αλλά και του κουβανικού blog γενικότερα. Έπειτα από τα συνεχόμενα ταμεία της περασμένης εβδομάδας ακολούθησε ένα μέτριο στοιχηματικά σαββατοκύριακο, όμως επανερχόμαστε με τις εκτιμήσεις μας για την αποψινή 2άδα του nba για να προσθέσουμε ένα ακόμη ταμείο που θα μας χρησιμεύσει για το δυνατό πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι και την κυριακή με την κορύφωση των ημιτελικών των play-off του nba και το final 4 της euroleague.
  Στο παιχνίδι των γηπεδούχων και σκληροτράχηλων wizards με τους μέτριους εώς αυτή τη στιγμή στα play-off hawks, θα στηρίξουμε το 2πλό των hawks. Μπορεί οι wizards να επικράτησαν στο 3ο παιχνίδι στην έδρα τους κάνοντας το 2-1 υπέρ τους με ένα απίστευτο buzzer beater του paul pearce, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα αντέξουν και 2ο σερί παιχνίδι χωρίς τον ηγέτη τους john wall και έτσι οι hawks που δε θέλουν να βρεθούν με 3-1 σκορ σειράς και την πλάτη στον τοίχο, αναμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν στο αποψινό παιχνίδι για να πάρουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας. Χωρίς τον ηγέτη τους wall οι wizards σε αντίθεση με τους πλήρεις hawks.
  Στο παιχνίδι των grizzlies με τους φιλοξενούμενους warriors, θα στηρίξουμε το 2πλό των warriors όπως και το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων. Oι γηπεδούχοι grizzlies φένεται να έχουν βρει τον τρόπο στα 2 προηγούμενα παιχνίδια κλειδώνοντας το ατού (περιφερειακό σουτ) των warriors, αλλά θεωρούμε πως είναι δύσκολο ο mvp της λίγκας και ηγέτης των warriors curry να πραγματοποιήσει 3ο σερί άσχημο επιθετικά παιχνίδι και αναμένουμε να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη απόψε στο memphis. Για όσους φοβηθούν το 2πλό των warriors μπορεί να παικτεί το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων, αφού σε κανένα από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια δεν ξεπεράστηκε το όριο των 195 πόντων σε σύνολο.
 
wizards - hawks 2 (-3,5 hawks internet) / 2 (+4,5 wizards opap)
grizzlies - warriors 2 (-3,5 warriors internet) / 2 (+4,5 grizzlies opap) / under (199,5 internet) / under (195,5 opap)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου