Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Καλησπέρα στην στοιχηματική κουβανική παρέα του blog. Συνεχίζουμε δυναμικά κατά τη διάρκεια του μάη με ένα ακόμη ταμείο τη χθεσινή βραδιά, αφού περάσαν εύκολα και τα 2πλά των warriors και των hawks αλλά και το under στο grizzlies - warriors.
  Την αποψινή βραδιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει, κλασσικά πλέον στα ημιτελικά των play-off του nba, 2 παιχνίδια τα οποία είναι αρκετά αμφίρροπα στοιχηματικά και θα ποντάρουμε συνετά για να τα παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
  Στο παιχνίδι των cavaliers με τους φιλοξενούμενους bulls, θα στηρίξουμε το 2πλό με handicap των bulls, όπως και το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων.
Με την αμφίρροπη σειρά στο 2-2 και τους cavaliers να συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τον kevin love και με τον irving να αγωνίζεται τραυματίας με τενοντίτιδα και διάστρεμμα στα πόδια, θεωρούμε δύσκολο να επικρατήσουν των σκληροτράχηλων bulls και ακόμη και αν το καταφέρουν θα είναι με ελάχιστη διαφορά. Αναμένουμε απλά μέχρι λίγες ώρες πριν τον αγώνα για να γνωρίζουμε αν θα αγωνιστεί ο gasol για τους bulls (τράβηγμα). Στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν ξεπεράστηκε σε 4 παιχνίδια το όριο των 197 πόντων σε σύνολο και δεν περιμένουμε να συμβεί αυτό απόψε.
  Στο παιχνίδι των απογοητευτικών στα play-off rockets με τους φιλοξενούμενους clippers, θα στηρίξουμε το υψηλό όριο στο σύνολο των πόντων αλλά και τον άσσο με handicap των rockets. Μπορεί οι clippers να είναι εμφανώς καλύτερη ομάδα με καλύτερο προπονητή, απλά περιμένουμε μια τελευταία αντίδραση των rockets και του ηγέτη τους james harden για να αποχωρίσουν τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι από την σειρά και τα play-off. Eλπίζουμε να ελαττώσει επιτέλους και το hack-a-jordan με τα συνεχόμενα φάουλ o μεγάλος ως παίκτης αλλά λίγος προπονητικά mchale και να παρακολουθήσουμε ένα αναμενόμενα γρήγορο ρυθμό με υψηλό σκορ και από τις ομάδες, κάτι που συνέβη και στα 4 προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

cavaliers - bulls 2 (+7,5 bulls internet) / 2 (+4,5 bulls opap) / under (196,5 internet) / over (190,5 opap)

rockets - clippers over (214,5 internet) / over (218,5 opap) / 1 (+6,5 rockets internet)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου