Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του blog που σπάει τα ταμεία λίγο πριν τη λήξη της αθλητικής σαιζόν. Κλείσαμε τη χθεσινή βραδιά με ένα ακόμη καλό ταμείο (έχοντας χάσει το μέτρημα με τα ταμεία του μήνα), αφού πέρασαν και το 2 πλό με handicap των bulls αλλά και ο εύκολος άσσος και το αντίστοιχο over των rockets.
 Συνεχίζουμε την αποψινή βραδιά με ακόμη 2 παιχνίδια για τα ημιτελικά των play-off στο αγαπημένο μας nba. Στο παιχνίδι των hawks με τους φιλοξενούμενους wizards, θα στηρίξουμε το 2πλό με handicap των wizards όπως και το υψηλό όριο στο σύνολο των πόντων. Mε τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2 σκορ, αναμένουμε μεν την επικράτηση των hawks αλλά με μονοψήφια διαφορά πόντων αφού σε όλα τα παιχνίδια οι φιλότιμοι wizards έμειναν στη διεκδίκηση μέχρι το τέλος του αγώνα. Για αυτό το λόγο θα στηρίξουμε και το υψηλό όριο στο σύνολο των πόντων, περιμένοντας επιτέλους και ένα καλό σε σκορ παιχνίδι από τον korver των hawks στη συγκεκριμένη σειρά. Πλήρεις οι hawks, απών και απόψε ο ηγέτης john wall για τους wizards.
  Στο παιχνίδι των γηπεδούχων warriors με τους grizzlies θα στηρίξουμε το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων. Mε τη συγκεκριμένη σειρά στο 2-2 σκορ και το πλεονέκτημα έδρας και πάλι με το μέρος των warriors αναμένουμε εύκολα ή δύσκολα την νίκη και το 3-2 για τους γηπεδούχους απόψε. Θεωρούμε, πάντως, ότι το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων θα επιβεβαιωθεί και την αποψινή βραδιά, αφού στα 4 προηγούμενα παιχνίδια οι 2 ομάδες δεν ξεπέρασαν ποτέ τους 190 συνολικά πόντους. Απών ο αναπληρωματικός speights για τους warriors και αμφίβολος (αλλά λογικά θα αγωνιστεί) ο καλύτερος αμυντικός στην περιφέρεια των grizzlies tony allen.

hawks - wizards over (194,5 internet) / 2 (+9,5 wizards internet) / 2 (+8,5 wizards opap)

warriors - grizzlies under (199,5 internet) / under (195,5 opap) / 1 (-4,5 warriors internet)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου