Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κουβανικού blog. Τα ταμεία αυτό το μήνα συνεχίζονται σε ''ανησυχητικό'' βαθμό, αφού τη χθεσινή βραδιά πέρασαν άνετα και το 2πλό των wizards αλλά και ο άσσος και το under των warriors. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε όσο γίνεται περισσότερα ταμεία με κάποιες εξαιρέσεις επίσκεψης στον κουβά για να τιμάμε και την επωνυμία του blog.
  Στο αποψινό πρόγραμμα του nba και στο 6ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς μεταξύ των γηπεδούχων bulls και των cavaliers, θα στηρίξουμε τον άσσο των bulls και το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων. H σειρά βρίσκεται, πλέον, στο 2-3 (υπέρ των cavaliers) και οι bulls θα παίξουν στο chicago το τελευταίο τους χαρτί στην διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό της ανατολής. Αναμένεται η επιστροφή του πολύτιμου τραυματία gasol, γεγονός που ελπίζουμε να βοηθήσει τους bulls απόψε. Από την άλλη ο irving δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει τόσο καλά επιθετικά με 2 πόδια τραυματισμένα και ο lebron james θα πρέπει να κάνει πάλι μαγικό παιχνίδι για να τελειώσει τη σειρά-πρόκριση από απόψε. Ελπίζουμε να μην το κάνει και να τελειώσει ο ίδιος τη σειρά σε 7ο παιχνίδι στο cleveland.
Σε όλα τα παιχνίδια της σειράς δεν ξεπεράστηκε ποτέ το όριο των 197 πόντων, γεγονός που αναμένουμε να συμβεί και στον αποψινό αγώνα.
  Στο παιχνίδι των clippers με τους φιλοξενούμενους rockets, η σεμνή τελετή για τους φετινούς rockets αναμένεται φυσιολογικά να λάβει τέλος απόψε με την εύκολη ή δύσκολη επικράτηση των ανώτερων clippers. Aναμένουμε, επίσης, την επιβεβαίωση για ακόμη μία φορά του υψηλού ορίου στο σύνολο των πόντων, αφού στα 5 παιχνίδια της σειράς δεν έπεσε ποτέ το συνολικό όριο κάτω από τους 217 πόντους. Πλήρεις και οι 2 ομάδες.

bulls - cavaliers 1 (+2,5 bulls internet) / 1 (+1,5 cavaliers opap) / under (197,5 internet)

clippers - rockets 1 (-4,5 clippers internet) / 1 (+8,5 rockets opap) / over (215,5 internet) / over (219,5 opap)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου