Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Kαλησπέρα στην κουβανική στοιχηματική παρέα του blog. Με ένα παιχνίδι, πλέον, στο καθημερινό πρόγραμμα του κουπονιού από το nba και τους τελικούς των περιφερειών, οι επιλογές μας είναι περιορισμένες και θα παίζουμε μόνο όταν θεωρούμε ότι υπάρχει ουσιαστική στοιχηματική αξία.
  Προχθές βράδυ, οι γηπεδούχοι hawks έπειτα από τον τραυματισμό του καλύτερου παίκτη τους στα play-off (demare carroll), δεν άντεξαν την πίεση του lebron james και του καταπληκτικά εύστοχου (8/11 3ποντα) j.r smith και ηττήθηκαν στον 1ο τελικό της ανατολής. Στο αποψινό 2ο παιχνίδι θεωρούμε πως, παρά την έλλειψη του carroll, θα υπάρξει συσπείρωση των υπολοίπων παικτών των hawks και αντίδραση τους που θα φέρει τη σειρά στο 1-1. Δεν πιστεύουμε ότι ο j.r smith μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ευστοχίας απόψε και αν ο lebron james δεν πάρει βοήθεια από τον irving θα έρθει η ισοφάριση στη σειρά που θα δώσει ξανά ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι. Αν από την άλλη ο irving (παίζει τραυματίας στα play-off) κάνει κάποια εμφάνιση - αναλαμπή από αυτές που συνηθίζει κατά καιρούς, θα τελειώσει ουσιαστικά από απόψε η σειρά των τελικών. Θεωρούμε πιο δύσκολο να γίνει το τελευταίο και θα πάμε με τη νίκη των hawks, αλλά και το χαμηλό όριο στο σύνολο των πόντων.
  Στο αυριανό παιχνίδι των γηπεδούχων rockets με τους warriors, θα στηρίξουμε την νίκη των rockets. Mπορεί οι warriors να προηγούνται με 2-0 στη σειρά και να παίζουν πλέον χωρίς άγχος για τη μία νίκη στα 2 εκτός σερί παιχνίδια στο τέξας για να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκριση, αλλά αναμένουμε την αντίδραση του james harden και των rockets που έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον 2ο αγώνα στο όκλαντ.
  Στο παιχνίδι, τέλος, που θα σφραγίσει την πρόκριση του στην 4άδα της Α1 ο φιλοξενούμενος ολυμπιακός απέναντι στον κόροιβο αμαλιάδας, μπορεί ναι παικτεί το υψηλό όριο στο σύνολο των πόντων (περιμένοντας να συνεισφέρει σε αυτό και ο κόροιβος στο τελευταίο του φετινό παιχνίδι). Για όσους φοβηθούν το over, μπορεί να παικτεί το 2πλό του ολυμπιακού αφού σε περίπτωση που δεν σκοράρει αρκετά ο γηπεδούχος κόροιβος θα ηττηθεί με πολλούς πόντους.
   Καλό σαββατοκύριακο και καλή τύχη....

hawks - cavaliers 1 (-3,5 hawks internet) / 1 (+1,5 cavaliers opap)

rockets - warriors 1 (-1,5 rockets internet) / 1 (+1,5 rockets opap)

κόροιβος - ολυμπιακός 2 (+20,5 κόροιβος opap) / over (149,5 opap)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου