Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Καλησπέρα σε όλη τη στοιχηματική παρέα του κουβανού. Έπειτα από αποχή σχεδόν 15 ημερών επιστρέφουμε στις αναρτήσεις και ενώ το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά πλέον και η στοιχηματική σαιζόν στο ποδόσφαιρο κλείνει ουσιαστικά με τον τελικό του champions league το σάββατο και στο αγαπημένο μας μπάσκετ με τους τελικούς της Α1, των μεγάλων ευρωπαικών πρωταθλημάτων και φυσικά με τους τελικούς του nba που ξεκινούν απόψε τα ξημερώματα (04:00) ώρα ελλάδος.
  Η εκτίμηση μας για την εξέλιξη της πολυαναμενόμενης σειράς των φετινών τελικών του nba μεταξύ των warriors και των cavaliers είναι πως, κόντρα στο ρεύμα που επιθυμεί και βλέπει μία σειρά 7 αγώνων, θεωρούμε πως οι τελικοί θα ολοκληρωθούν σε σειρά 5-6 αγώνων με 2 πιθανές εξελίξεις. Σε περίπτωση που επικρατήσουν οι cavaliers αναμένουμε να γίνει με 4-2 υπέρ τους, ενώ σε περίπτωση επικράτησης των warriors αναμένουμε ένα 4-1 υπέρ τους σκορ. Αν οι εκτιμήσεις μας δεν επιβεβαιωθούν θα απολαύσουμε τουλάχιστον μια συγκλονιστική σειρά τελικών σε 7 παιχνίδια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε ένα καλό ταμείο.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΣΕΙΡΑΣ ΤΕΛΙΚΩΝ NBA

WARRIORS - CAVALIERS 4-1 (4,00 INTERNET)
WARRIORS - CAVALIERS 2-4 (6,00 INTERNET)

  Στα αποψινά παιχνίδια και ξεκινώντας από τον 1ο τελικό του nba στο oakland, θα στηρίξουμε τη νίκη των warriors. O ενθουσιασμός των παικτών του steve kerr για την 1η συμμετοχή τους σε τελικό nba είναι μεγάλη και σε περίπτωση που συνεισφέρει σε σκορ και ο thompson θεωρούμε πως δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για το προβάδισμα στη σειρά. Η παρέα του lebron θα έχει και άλλες ευκαιρίες για εκτός έδρας νίκη.
  Στο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης της Α1 μεταξύ άρη και ολυμπιακού στο αλεξάνδρειο, θα στηρίξουμε το υψηλό όριο στο σύνολο των πόντων. Ο ολυμπιακός και με τη συμμετοχή του σπανούλη αναμένουμε να τελειώσει τη σειρά απόψε, απλά δε θα ρισκάρουμε με τη διαφορά που θα επικρατήσει και θα προτιμήσουμε το υψηλό όριο στο συνολικό σκορ.
  Στην τούρκικη λίγκα και στο παιχνίδι της fener με την karsiyaka, θα στηρίξουμε τη νίκη με το 2πλό της fener. Έκανε τη μία νίκη η karsiyaka δίνοντας ενδιαφέρον στη σειρά και απλά αναμένουμε να σοβαρευτεί η fener τελειώνοντας ουσιαστικά τη σειρά.
 Τέλος, στην γερμανία και στην ημιτελική σειρά μεταξύ alba και bayern, θα στηρίξουμε τη νίκη της γηπεδούχου και ανώτερης alba και την πρόκριση της στον τελικό της γερμανικής λίγκας.

warriors - cavaliers 1 (-5,5 warriors internet) / 1 (+5,5 cavaliers opap)
άρης - ολυμπιακός over (143,5 internet) / over (147,5 opap)
karsiyaka - fenerbahce 2 (-3,5 fener internet) /  2 (+4,5 karsiyaka opap)
alba - bayern 1 (-4,5 alba internet) / 2 (+5,5 bayern opap)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου