Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Καλησπέρα σε όλο το κοινό του κουβανικού blog. Η στοιχηματική (μπασκετική) σαιζόν μας αποχαιρετά σε 7-10 ημέρες καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι τελικοί των ευρωπαικών πρωταθλημάτων αλλά και του αγαπημένου μας nba. Έχουμε κάνει ήδη τις εκτιμήσεις μας για το ακριβές σκορ στους τελικούς του nba, αν και μετά και τον τραυματισμό και του kyrie irving άλλαξαν οι ισορροπίες, και συνεχίζουμε με τις εκτιμήσεις για κάποιους από τους τελικούς του 2ημέρου.
  Στο 3ο παιχνίδι των τελικών του nba και το 1ο της σειράς στο cleveland, θα στηρίξουμε το 2πλό με τη νίκη των warriors. Στα 2 πρώτα παιχνίδια στο oakland είδαμε 2 παρατάσεις (για 1η φορά σε τελικούς nba στα 2 πρώτα παιχνίδια), γεγονός που δεν αναμένουμε να συμβεί και για 3η σερί φορά. Σε αυτόν τον αγώνα αναμένουμε να δημιουργήσει καλύτερες προυποθέσεις για ελεύθερα σουτ 3 πόντων για την ομάδα του ο coach steve kerr, και αν είναι σχετικά εύστοχοι οι curry, thompson να επικρατήσουν των σκληροτράχηλων cavaliers του lebron james. Ο lebron περιμένουμε να δώσει τα πάντα και στο αποψινό παιχνίδι δίνοντας απαντήσεις σε όσους εμπαθείς αρνούνται να δεχτούν πως είναι ο καλύτερος παίκτης την τελευταία 10ετία στον πλανήτη, αλλά η κούραση ίσως παίξει απόψε τον ρόλο της αφού μεσολάβησαν μόλις 2 ημέρες από τον 2ο τελικό που κρίθηκε στην παράταση. Lebron και η ηρωική παρέα του, λοιπόν, απέναντι στο θηρίο-καλύτερη ομάδα τη φετινή σαιζόν και θέλουμε την νίκη της παρέας του lebron, αλλά βλέπουμε το 2πλό των warriors.
  Στον αυριανό 2ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος (Α1), ανάμεσα στον παναθηναικό και τον ολυμπιακό στο ο.α.κ.α., θα στηρίξουμε τον άσσο με τη νίκη του γηπεδούχου παναθηναικού. Τη φετινή χρονιά η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων είναι παραπάνω από εμφανής (ανώτερος ο ολυμπιακός), και υπό κανονικές συνθήκες (οποιασδήποτε άλλης χώρας εκτός ελλάδος) η σειρά θα τελείωνε με ένα 3-0 σκορ υπέρ του ολυμπιακού. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, όμως, αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα μπορέσει να αφήσει ο ''γνωστός φίλαθλος'' της γηπεδούχου ομάδας με τη συμπαράσταση των 3ων extra παικτών να πραγματοποιηθεί σκούπισμα στην τελική σειρά από τον ολυμπιακό. 'Οπως προαναφέραμε ένα υπό φυσιολογικές συνθήκες 3-0 (υπέρ ολυμπιακού), απλά αναμένουμε να εξελιχθεί είτε σε ένα 3-2 (υπέρ ολυμπιακού στο σεφ), είτε με ένα 3-1 (υπέρ ολυμπιακού στο ο.α.κα. με διακοπή αγώνα).

cavaliers - warriors 2 (040 -313 opap) / 2 (-1 warriors internet)
παναθηναικός - ολυμπιακός 1 (041 - 311 opap) / 1 (-1 παναθηναικός internet)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου