Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Καλησπέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα του κουβανού. Ακόμη και η προχθεσινή βραδιά ήταν πολύ καλή για τη στήλη μας, αφού επαληθεύθηκαν οι εκτιμήσεις μας για νίκες και τελείωμα της σειράς για hawks και warriors στο nba αλλά και η άνετη πρόκριση του ενός φαβορί - ρεάλ στον τελικό της euroleague. Η 2η ομάδα του τελικού μπορεί να έσπασε αφού θεωρούσαμε ότι θα περάσει η cska, αλλά δεν μας χάλασε καθόλου η νίκη-πρόκριση του ολυμπιακού και ας χάσαμε ένα από τα κουπόνια μας. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πως με αυτόν τον ολυμπιακό κάθε λογική και εκτίμηση πάει στον κάλαθο των αχρήστων και ελπίζουμε και απόψε, παρά τη θέση του outsider να νικήσει και να κατακτήσει το 4o ευρωπαικό του στη μαδρίτη.
  Έχουμε 2 εκτιμήσεις για τον αποψινό τελικό. Στην 1η για τους πιο αισιόδοξους μπορεί άνετα να παικτεί το 1 ημίχρονο - 2 τελικό για τον ολυμπιακό, αφού θεωρούμε πως αν καταφέρει να νικήσει θα το κάνει με ανατροπή στο τέλος του αγώνα. Η πιο απαισιόδοξη (αλλά και ρεαλιστική εκτίμηση...εδώ γελάμε γιατί με μπασκετικό ολυμπιακό ο ρεαλισμός δεν συμβαδίζει) είναι πως θα επικρατήσει η ρεάλ από 6 εώς 15 πόντους διαφορά. Έχει το πλεονέκτημα της έδρας, κάποια πιθανά σφυρίγματα λόγω αυτής, έχει να το πάρει 20 χρόνια και ίσως είναι η στιγμή της και το έχει χάσει σε 2 συνεχόμενους τελικούς και είναι κομματάκι δύσκολο να το χάσει και σε 3ο σερί στην έδρα της. Βέβαια, ολυμπιακός είναι αυτός και ελπίζουμε να διαψεύσει πανηγυρικά την απαισιόδοξη εκτίμηση μας.
  Στο αγαπημένο μας nba και στο μοναδικό 7ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς μεταξύ των rockets και των φιλοξενούμενων clippers, θα στηρίξουμε το υψηλό όριο στο σύνολο των πόντων καθώς και την νίκη των clippers. To υψηλό όριο στο σύνολο πόντων είναι κανόνας σε αυτή τη σειρά και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί ακόμη μία φορά. Από την άλλη οι clippers, αν και αυτοκτόνησαν στο τελευταίο παιχνίδι εντός και έφεραν τη σειρά στην έδρα των rockets, τους θεωρούμε καλύτερη ομάδα και μπορούν να περάσουν με 2πλό στους τελικούς του nba για 1η φορά στην ιστορία τους.

ρεάλ - ολυμπιακός 048 - 413 1 ημίχρονο - 2 τελικό (οπαπ) / 048 - 112 / 048 - 113 (οπαπ) / 1 (-4,5 ρεάλ internet)

rockets - clippers over (213,5 internet) / over (219,5 opap) / 2 (-1,5 clippers internet) / 2 (+1,5 rockets opap)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου